På uppdrag i Kina, Rachel och Tomas Stenback

Huvudsida
Presentation
Brev
Fotoalbum
Videoklipp
Artiklar
Studenters texter
Gästbok
Kontakt
Länkar
In English, please!

Klippning och tur?

10 mars 2008

Hej!

Igår fick Tomas höra att eftersom det var den 2/2 enligt den kinesiska almanackan, skulle man gå och klippa sig. Om man gjorde det skulle man få tur. Tomas behövde ändå klippa sig så han gjorde det.

Kan det vara därför vi har haft en dag med positiva, efterlängtade nyheter? :)

Denna vecka har vi fått höra att min bror har plötsligt bestämt sig för att komma och hälsa på oss! Han kommer i april redan! Sedan idag fick vi höra att min pappa har också bokat biljett till Kina, fast för att komma i november, tillsammans med Tomas föräldrar. Det blir otroligt kul att få visa dem runt!

Sen gick vår skriva sönder. Vi trodde: att nu får vi aldrig tillbaka den, för sådant kan ta otroligt lång tid i Kina. Men på ett antal timmar var den tillbaka igen, hel. Så fort har inget gått i Kina sen vi har kommit.

Efter det fick vi reda på att vi ska förmodligen, enligt Amity, till Longzhou, i Guangxi-provinsen, nästa år. Det är en mindre stad för Kina (större än Chengxian), och det är nästan så långt söderut man kan komma i Kina! Vi har en kompis där nu som ska hem till sommaren, och han trivs där, fast det är otroligt varmt ibland, säger han. Staden ligger endast 1.5 timmar från Vietnam-gränsen! Kolla kartan.

Så, en händelserik dag har vi haft. Vi hoppas att det blir Longzhou som Amity vill, för det låter som en bra, inte för stor, stad i en helt ny, spännande plats!

Ville bara berätta detta!

Sköt om er!

Allt Gott!
Rachel & Tomas

Om copyright - Om cookies - Webmaster